Antena Căutare

Un Duster de 850 CP va concura in "Pikes Peak"!

Dupa doi ani de experienta in competitia franceza pe gheata dotata cu Trofeul Andros, Dacia si-a anuntat participarea in cea mai cunoscuta si exigenta cursa de coasta din lume, "Pikes Peak International Hill Climb".

Potrivit Grupului Dacia-Renault, competitia va avea loc pe data de 26 iunie, in statul Colorado, Statele Unite ale Americii, iar cu aceasta ocazie constructorul romano-francez a decis sa se asocieze cu Jean-Philippe Dayraut, triplu castigator al Trofeului Andros, unul dintre starurile de necontestat ale pilotajului pe gheata.

Totodata, in parteneriat cu structura "VIP Challenge" a lui Dayraut, echipele de la Renault Sport Technologies si Tork Engineering vor dezvolta o versiune specifica a Dacia Duster care va fi capabila sa dezvolte o putere maxima de de 850 CP. Modelul va fi adaptat regulamentelor si constrangerilor foarte severe de la Pikes Peak.

Doua sezoane consecutive, Dacia Duster Glace a terminat pe locul al doilea in Trofeul Andros, modelul romanesc de competitie avandu-l la comenzi pe cvadruplul campion mondial de Formula 1, Alain Prost. Finala sezonului 2010-2011 al Trofeului Andros va avea loc sambata, 5 martie, pe Stade de France din Paris.

Sursa: Jurnalul National

Ford aduce la Geneva B-Max, masina ce va fi produsa la Craiova... La soare te poti uita, dar la R8......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x