Antena Căutare

Un roman detine o masina construita in 1914!

Romanii nu renunta usor la pasiuni, in ciuda crizei financiare. Masini vechi, motociclete de epoca, toate sunt colectionate cu iubire, iar valoarea acestor colectii creste de la an la an.



De intretinerea ei se ocupa Adrian Dumitru. Acasa mai are opt masini de colectie. Cu toate problemele finaciare, nu renunta la niciuna. Si totusi, tot ce este de colectie sperie! Nu de alta, dar banii sunt putini si tot mai greu de administrat. Colectionarii de motociclete sunt chiar mai infocati. Si stricti in privinta definitiilor.

Hans Kaiser are doua motociclete vechi acasa. Valoarea lor initiala a fost de 2000-2500 de euro ca sa ajunga acum la peste 6000 de euro bucata. E mai scumpa, dar nu foarte greu de intretinut sau de reparat .

Fata de masini, motocicletele, chiar si cele noi, se vand ca painea calda. Importatorul oficial al unei marcii americane a anuntat recent ca a vandut, de la inceputul anului, 36 de motociclete, cu 25% mai multe fata de aceeasi perioada din 2009.

FOTO! Vezi cum arata Porsche 918 Spyder Hybrid... Crossover-ul MINI Countryman, ataca Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x