Antena Căutare

Veteranul compact Audi RS3 isi arata coltii

Copilul teribil al celor de la Audi, RS 3, vine pe lume furios si pus pe treaba, exact atunci cand nimeni nu-l mai astepta.



2010/11/22//149378-9097.jpg

Intarzierea se iarta. Pana la urma, germanii ne-au luat din nou fata cu tone de dramatism si cu cifre impresionante, lasandu-ne incapabili sa mai comentam. Asadar, Audi RS3 va primi motorizarea de 2,5 litri, in cinci cilindri, de pe TT-RS, ceea ce inseamna 340 de cai-putere si 450 Nm. Datorita transmisiei S tronic, masina va fi capabila sa atinga 100 de kilometri la ora in 4,6 secunde si sa poata stapani avantul vitezometrului abia la 250 de km/h. Stim cu totii multe V8-uri incapabile de asemenea performante. O bila alba pentru Audi.

2010/11/22//149379-9094.jpg

In ciuda faptului ca prestantele lui stradale risca sa devina un nou etalon in segmentul hot-hatch, Audi RS3 se lauda cu un consum care te poate face sa te imprietenesti cu baietii de la benzinarie. Astfel, compacta sport se va multumi cu doar 9,2 litri consumati la o suta de kilometri parcursi, dar stim ca nu acestea sunt detaliile care intereseaza, atunci cand vine vorba de masini mici cu motoare lipsite de inhibitii. Sub posterioarele rasfatate ale viitorilor proprietari vor lucra in liniste o suspensie sport si un set de frane cu discuri ventilate, precum si sistemul de tractiune integrala Quattro.

La capitolul design exterior, RS3 ar putea linistit sa parcheze langa nava amiral a marcii. Figura lui de boxer infuriat a fost obtinuta cu ajutorul noului kit exterior, a insertiilor de carbon, precum si a grilei de tip fagure. Farurile xenon privesc furios pe sub LED-uri, iar prelungirile si garda la sol mai joasa cu 25 de mm fata de varianta standard te vor face sa visezi borduri. Jantele de 19 inchi, cu design special, vor asigura o intrare triumfala pentru noul RS3, care pare sa fie ca vinul. Devine mai placut si mai intepator, odata cu trecerea timpului.

Citeste topgear.ro

Noul Opel Antara: Facelift discret... FOTO! Vezi cum arata un Porsche Cayenne tunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x