Antena Căutare

Vezi AICI cand iti expira rovinieta!

CNADNR a lansat un serviciu online, disponibil pe pagina de internet a companiei, prin care șoferii își pot verifica online rovinieta.

Scurt si la obiect! Daca pana acum trebuia sa trimiti un sms platibil pentru a-ti verifica valabilitatea rovinietei, incepand de astazi de dimineata acest lucru este complet gratuit si extrem de simplu.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci numarul autoturismului si / sau seria sasiului i sistemul iti spune daca mai ai ori nu rovinieta si, daca da, cand expira acesta.

Intra AICI pentru a verifica rovinieta ta!

Amenzile pentru lipsa rovinietei sunt usturatoare. De exemplu, pentru autoturisme amenda este de 250 de lei, plus 28 de euro - aşa-numitul "tarif de despagubire" pentru CNADNR. Incasările sunt pe masura. Numai din tariful de despagubire, CNADNR a incasat în perioada ianuarie - decembrie 2011 suma de 18.280.742, 88 RON. Din aceste incasări, 10 la sută intra la bugetul statului, iar 90 la suta revin CNADNR ca "venituri extrabugetare".

SPECIAL! Oltcit - "Citroёn-ul oltenesc", la 35 de ani... VIDEO! Amenda pentru lipsa rovinietei se va emite doar o data pe luna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x