Antena Căutare

VIDEO! Accident intre Lexus LF-A si un BMW 3

Din ciclul “Ce supercar s-a mai facut praf saptamana asta”, avem o intamplare care, inainte de a fi inedita, este chiar tragica.

Cu siguranta, stii deja despre controversatul supercar al celor de la Lexus, LF-A, cel exorbitant, dar irezistibil. Daca modelul de baza al japonezilor costa 363.000 de euro, lasand in urma majoritatea rivalilor sai, versiunea dopata, LF-A Nurbrgring , ajunge la 430.000 de euro, intrand deja intr-o zona de-a dreptul elitista.

Problema masinii este aceea ca, desi pretul acesteia lasa in urma concurenta, performantele de care dispune, reusesc doar sa tina pasul cu aceasta. E drept, pentru imensa suma de bani pe care viitorii posesori de LF-A Nurburgring Edition trebuie sa o plateasca, primesc in plus un curs de pilotaj, un an de intrare libera pe renumitul circuit si ...o jacheta inscriptionata cu numele masinii. Generozitate tipic japoneza.

2010/06/24//66972-accident.jpg

Pana sa se impuna in fata concurentei, LF-A a reusit sa dea o lovitura sub centura, chiar in sanul companiei, de vreme ce zilele acestea s-a petrecut un accident rutier foarte grav, in care cel mai important pilot de teste al japonezilor, Hiromu Naruse, si-a pierdut viata. Intamplarea a avut loc pe o sosea apropiata de Nurburgring, iar supercarul a intrat in coliziune cu un BMW Seria 3, ai carui pasageri au ajuns la spital, in stare grava.

Vina apartine japonezului, in varsta de 67 de ani, care a patruns pe contrasens chiar in curba. Probabil cauta trasa optima, dar nu acela era locul potrivit pentru asta. Naruse spunea, cu doar cateva zile inainte, ca atunci cand a testat masina la Nardo, in Italia, nu credea ca mai ajunge viu acasa. Nimeni nu-l poate contrazice acum.



Top Gear
Pirelli furnizeaza de la anul cauciucurile in Formula 1... Opel Astra GTC 2011, surprins la teste la Nürburgring...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x