Antena Căutare

VIDEO! Au fost date publicitatii primele imagini oficiale cu Dacia Dokker si Dokker Van

Dacia a publicat primele imagini video oficiale ce vizeaza noul sau model, Dokker, ce va fi lansat in a doua jumatate a acestui an. Dokker va fi un vehicul cu cinci usi polivalent, iar Dokker Van va fi o furgoneta. Dokker va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Casablanca (17-28 mai).

Din punct de vedere al design-ului exterior Dokker seamana destul demult cu fratele mai mare Lodgy. Noul model Dacia dispune de cinci locuri si de un portbagaj foarte generos pentru clasa sa, afirma constructorul roman. Accesul la locurile din spate se face prin una sau doua usi culisante, iar spatiul destinat pasagerilor este suficient pentru ca cinci adulti sa calatoreasca in conditii confortabile. Dokker este destinat persoanelor care isi doresc o masina spatioasa cu costuri de intretinere scazute.

Dacia Dokker va fi fabricata si in versiunea Van. Acest model se adresaza firmelor mici, fiind un vehicul comercial perfect pentru orasele aglomerate. Denumirea Dokker este un derivat al termenului in limba engleza "dockworker" - muncitor in port. Acest nume subliniaza robustetea si capacitatile practice ale noului model Dacia. Dokker va avea lansarea oficiala in al doilea semestru al acestui an, cand vom afla si restul detaliilor.

"Numele Dokker este derivat din cuvantul « dockworker» din limba engleza, cu referire la muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. Termenul subliniaza astfel capacitatea mare de incarcare a celor doua vehicule, adaptabilitatea si robustetea lor", se anunta in comunicatul companiei. Dacia nu precizeaza preturile noilor modele.

Citeste si Jurnalul!

Etapa de motocross de la Ciolpani, inecata de ploaie... Fiat 500C cu esenta de Maserati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x