Antena Căutare

VIDEO! Facelift pentru Toyota Aygo

Dupa ce Peugeot 107 si Citroen C1 au fost restilizate pentru anul 2012, i-a venit randul fratelui japonez Aygo de la Toyota sa primeasca un facelift.

In partea frontala, masina a preluat unele trasaturi de la modelele Yaris si Prius, luminile de zi sunt cu LED iar bara de protectie a fost redesenata.

La interior, in spatele noului volan se afla padele daca se opteaza pentru transmisia automata MultiMode. Tot optional va fi disponibil si un sistem audio care ofera posibilitatea conectarii prin Bluetooth si USB.

Daca Peugeot 107 si Citroën C1 vor utiliza motorul de 1.0 litri cu trei cilindri si vor fi expuse la Salonul Auto de la Bruxelles, nici Toyota Aygo nu va face exceptie.

Prin urmare, vei avea la dispozitie 68 CP si 93 Nm si un consum in ciclu combinat mai redus in comparatie cu versiunea actuala, de la 4,6 l/100 km la 4,3 l/100 km.

Vezi VIDEO numai pe TopGear!

Renault pregateste a doua editie speciala Koleos Bose... DC Design arata primul supercar indian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x