Antena Căutare

VIDEO: Ferrari P 4/5 Competizione, pe circuit

P 4/5 Competizione lasa balta V12-le lui Enzo si ia motorul lui F430 Scuderia, pentru mai multa agilitate. Vezi cum este strunit bolidul de Fabrizio Giovanardi pe circuitul din Torino!

Toata lumea s-a gandit cu mare caldura la rudele americanului James Glickenhaus, in 2006, cand Ferrari accepta sa-i construiasca un supercar unicat, denumit P4/5, si desenat de Pininfarina.

Ca si cum look-ul fioros nu ar fi fost de-ajuns, masina era bazata pe legendarul Ferrari Enzo, ceea ce nu garanta doar senzatii maxime la volan, ci dovedea un lucru destul de frustrant: antunci cand italienii au promis doar 399 de exemplare de Enzo, cu siguranta isi tineau degetele incrucisate la spate. Timpul a trecut, iar domnul Glickenhaus s-a plictisit destul de repede de jucaria lui.

Tocmai cand toata lumea uitase de P4/5 si formele lui extravagante, americanul a anuntat varianta racing a modelului, care incearca sa transforme distractia copilareasca, in performanta adevarata.

Dupa ce si-a tinut la curent fanii de pe Facebook, in legatura cu evolutia supercarului sau, Glickenhaus l-a lasat pe mainile pilotului Fabrizio Giovanardi, pentru cateva ture de circuit, spre bucuria tuturor. Un singur detaliu: P 4/5 Competizione lasa balta V12-le lui Enzo si ia motorul lui F430 Scuderia, pentru mai multa agilitate.

Sursa: Top Gear

Presa franceza: Monovolumul Dacia va costa 13.000 de euro si va sosi in 2012!... De azi, boicot in benzinarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x