Antena Căutare

VIDEO / Lamborghini Cnossus - And nothing else matters

Daca despre conceptele de la Alfa Romeo nu poti sa spui decat ca sunt frumoase, despre cele de la Lamborghini nu poti sa spui nimic. Pentru ca e greu sa vorbesti atunci cand mandibula iti atarna pe jos.



Mai exact, este un concept dezvoltat de un student la „Scuola Politecnica di Design" din Milano, pe nume Victor Filipchenko (italian get beget, deci) - ajutat de un alt coleg al lui, un alt italian din partea cealalta a Europei (daca nu chiar din America de Sud), pe nume Nelson Simoes. Totul se intampla, la fel ca in alte cazuri, cu binecuvantarea si sub obladuirea celor de la Lamborghini.

2010/06/01//53639-concept.jpg

Lumea spune ca partea din fata a lui Cnossus seamana cu conceptul de la BMW, sau cu alte concepete de la Honda sau alti producatori, insa oricine a vazut o pisica dormind stie care a fost sursa de inspiratie a lui Filipchenko. Am tinut neaparat sa lamuresc aspectul asta. In rest, nu ar fi foarte multe de spus pentru ca masina arata asa cum ar trebui sa arate urmatorul Lamborghini. Dupa cateva modificari discrete de bun simt, desigur.

Acestea fiind spuse, am sa te invit sa urmaresti filmul de prezentare, cu rugamintea de a le ierta gafa de la inceput, aceea de a numi barbaria de corida drept „o arta". Trece repede si pe urma poti sa te bucuri de masina.

sursa: topgear.ro

Noul crossover compact Mitsubishi ASX, disponibil prin Programul Rabla 2010... FOTO / BMW Seria 6 decapotabil, surprins in fotografii spion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x