Antena Căutare

VIDEO! Lamborghini si Koenigsegg CCXR, amendate pentru parcare neregulamentara

Unii spun ca banii nu sunt de ajuns pentru a avea o existenta complet fericita si uneori iti vine sa crezi asta, atunci cand vezi cat de mult o dau in bara unii oameni cu adevarat bogati. Daca te afli printre cei carora le-a fost ridicata masina in ultimul timp sau daca ai o colectie impresionanta de amenzi pentru parcare, iti vei gasi consolarea privind filmuletul de mai jos.

Nu este vorba despre un Ferrari incendiat in plina strada si nici de vreun Porsche infasurat in jurul nui pom. Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce nu doar iti suprapopuleaza gura cu cifre si consoane, ci face pereche buna cu un Koenigsegg CCXR, mai ales atunci cand ambele au aceeasi culoare.

S-ar putea ca unora sa le placa imaginea, dar nu si politistilor londonezi care au gasit cele doua supercaruri parcare neregulamentar, chiar in fata magazinului Harrod's. Fiecarei masini i-au fost blocate rotile din fata, ceea ce a atras o multime de curiosi.

Desi nu se stie care a fost valoarea amenzii aplicate, e foarte clar pentru toata lumea ca aceasta va fi ultima grija pentru proprietarul masinilor, Ana Al-Thani, un baron al petrolului din Emiratele Arabe Unite.

In cazul in care habar n-ai despre cine e vorba, ceea ce pare mai mult decat plauzibil, afla ca la el s-a dus unicul exemplar al modelului Pagani Zonda Uno, comandat tot in iritantul albastru bleu-ciel. Unii oameni au idei putine si fixe, dar altii au idei putine si inadmisibil de multe supercaruri.

Articolul continuă după reclamă

sursa: topgear.ro

foto: gtplanet.net

Dacia Logan isi schimba din nou infatisarea in 2012... MINI, din nou la Campionatul Mondial de Raliuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x