Antena Căutare

VIDEO! Toyota FT-86, noul model coupe japonez gata in 2011

Cu totii ne amintim de conceptul FT-86 pe care Toyota l-a realizat impreuna cu Subaru, iar apoi l-a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, in 2009.

Masina care ne trimitea cu gandul la mitologica Supra, dar care nu se voia a fi nici pe departe un urmas al acesteia, era echipata cu un motor boxer de 2,0 litri, transmisie manuala cu sase viteze si cu tractiune integrala.

Cu alte cuvinte, ar fi putut fi, daca s-ar fi materializat intr-un model adevarat, una dintre cele mai bune masini pe care le-am fi putut conduce in viata aceasta, dar criza financiara si contabilii cei scortosi nu ne-au lasat sa ne vedem un vis implinit.

Tocmai cand ne pregateam sa o consideram pe FT-86 un capitol incheiat din seria: "Cu ce ne-au mai momit japonezii anul asta", se pare ca vine un anunt cel putin imbucurator. Sunt sanse mari ca istericul coupe japonez sa ajunga pe strazi, intr-o forma apropiata de cea a conceptului din care deriva, incepand cu noiembrie 2011.

Modelul este finalizat in proportie de 50%, iar noi avem incredere in harnicia japonezilor. Mai mult, daca ceea ce se afla sub capota pare atractiv, pretul se va dovedi de-a dreptul irezistibil, din moment ce varianta vehiculata este de 22.000 de euro. Incearca sa bati asta, Audi TT!

sursa: topgear.ro

foto: www.topspeed.com

MINI, din nou la Campionatul Mondial de Raliuri... 918 Spyder - un hibrid feroce, marca Porsche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x