Căutare Live

VOTATI! Dacia Logan, printre legendele secolului

Cum anul acesta se implinesc 125 de ani de la nasterea automobilului, Automotive News Europe a organizat concursul "Legends on Wheels" (Legende pe roti), pasionatii si nu numai fiind invitati sa-si voteze masinile preferate. Concursul are mai multe sectiuni, cate una pentru fiecare deceniu de viata a automobilului. Iar in intervalul "anul 2000 - prezent", Dacia Logan a fost nominalizata sa se bata de la egal la egal cu modele precum Mercedes SLS AMG, Porsche Cayenne, Chevrolet Volt/Opel Ampera si MINI. Votul este deschis pana in fata de 29 iunie!

Succesul de piata inregistrat de low-cost-ul Dacia, de la lansarea din 2004 si pana in prezent, i-au determinat pe expertii Automotive News sa nominalizeze, fara ezitare, Loganul printre cele zece "legendele" ale inceputului de secol XXI.

"Nu e frumoasa, dar e ieftina si solida. Aceasta masina de 5.000 de euro, construita pe platforma Nissan-ului Micra, este disponibila pe piata din Germania cu un pret de pornire de 7.200 de euro, reprezentand victoria modelelor low-cost", se arata pe site-ul Legends on Wheels.

VOTEAZA-TI masinile preferate aici!

Dupa incheierea sesiunii de votare, cei care si-au ales preferatele din fiecare deceniu vor intra in finala, premiile fiind interesante: o invitatie la ceremonia Legends on Wheels, ce va avea loc in toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (include transport si cazare) si 125 de monede aniversare din argint, cu un Ford Model T.

Caterham Seven, cu dedicatie pentru F1 Lotus Team... Luxgen, adica luxos si genial. Si electric!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri