Căutare Live

Carmen Avram, mesaj pentru români: „La ora 15.00, va fi toată lumea! Pentru a rămâne liberi este nevoie să fim împreună în Piața Constituției!”

Realizatoarea emisiunii În Premieră, Carmen Avram, a fost invitata Sabinei Iosub, vineri, la mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției. Deja Anca Lungu este deja acolo, iar vedetele Intact încep să apară la întâlnirea cu telespectatorii.

Carmen Avram

Captur?

Realizatoarea emisiunii În Premieră, Carmen Avram, a fost invitata Sabinei Iosub, vineri, la mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției. Deja Anca Lungu este deja acolo, iar vedetele Intact încep să apară la întâlnirea cu telespectatorii.

”La ora 15.00, va fi toată lumea aici, oamenii aceștia frumoși și inteligenți pe care-i vedeți la cele cinci posturi de televiziune!”, a spus realizatoarea emisiunii ”În premieră”. Carmen Avram a punctat faptul că oamenii sunt diferiți, dar uniți de idealuri comune și de valori. Totodată, realizatoarea a făcut un apel la oameni să vină în Piața Constituției, pentru că “pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună”.

CITEȘTE ȘI: Ora 15:00, Piața Constituției! Frumoasa Octavia Geamănu, specială ca de obicei, va fi acolo!

“Această întâlnire este foarte binevenită, dar voiam să spun de cei zece milioane de telespectatori. Sunt zece milioane și sunt diverși. Nu seamănă unul cu celălalt, fiecare are propria opinie, arată altfel, gândesc altfel, fac lucruri diferite, au familii, au copii sau nu au copii, au ales cu toții, însă, să rămână în această țară pentru că au simțit că pot gândi liber, se pot exprima liber, că se simt reprezentanți. Ne vedem astăzi aici, cu toții, așa diferiți cum suntem ca să înțelegem că pentru a rămâne liberi este nevoie să fim împreună, să ne acceptăm unii pe ceilalți și să știm că fără diversitate suntem monocromi. Monocromia înseamnă dictatură și nimeni nu vrea acest lucru”, a adăugat vedeta.

Voi ați OBSERVAT-o? Anca Lungu este deja în Piața Constituției... Vedetele Antena 1 vă așteaptă în Piața Constituției! Simona Gherghe, Dan Negru și Dan Capatos sunt deja acolo!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri