Antena Căutare

Daniela Crudu și-a sărbătorit ziua de naștere filmând pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!”

Daniela Crudu, prezentatoarea „SuperBingo Metropolis”, și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere la filmări. Aflată în Bucovina chiar pe 14 iunie, când a împlinit 25 de ani, Daniela Crudu a petrecut atipic: distrându-se mai puțin și muncind mai mult.

Daniela Crudu, prezentatoarea „SuperBingo Metropolis”, și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere la filmări. Aflată în Bucovina chiar pe 14 iunie, când a împlinit 25 de ani, Daniela Crudu a petrecut atipic: distrându-se mai puțin și muncind mai mult. Printre activitățile care i-au făcut ziua de naștere una de neuitat se numără și cusutul, despre care frumoasa brunetă spune că nu-i place deloc.

Ziua specială nu a fost însă trecută cu vederea de gazda emisiunii, nea Mărin, și colegii ei care au pus umărul la treabă pentru a da o înfățișare primitoare pensiunii pe care trebuie să o salveze de faliment, Nicoleta Luciu, Giani Kiriță și Cătălin Botezatu. Cei patru i-au pregătit o surpriză Danielei, care a fost vizibil emoționată de gestul lor, și chiar au făcut o glumă pe seama vârstei împlinită de prezentatoarea „SuperBingo Metropolis”.

Care este aceasta, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, și marți, 22 iulie, de la 20:30.

Fecioarele se simt perfect în familie: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa!... Connect-R, în rol de coregraf pentru Răzvan Simion, Pepe şi Mandinga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x