Antena Căutare

Au scazut preturile locuintelor! Afla cat costa un apartament in principalele orase ale tarii!

Preturile imobilelor din cele mai mari orase ale tarii s-au redus in ultimele sase luni cu pana la 4,5% la apartamentele vechi, cea mai mare scadere inregistrandu-se pe segmentul nou, cu 6,7 procente.

Cea mai mare scadere a pretului mediu s-a inregistrat in Ploiesti, la polul opus aflandu-se apartamentele din Timisoara, cu doar 0,5 procente, conform unor statistici realizate de imobiliare.ro.

In Capitala, pretul mediu a ajuns in iunie la 1.134 euro/mp, atat pentru aprtamentele noi, cat si pentru cele vechi, in scadere cu 8% fata de luna iunie a anului trecut.

Brasovul a fost unul dintre cele mai stabile orase, pretul mediu ajungand la 848 euro/mp de suprafata utila, cu 1,3% mai putin decat in luna decembrie a acestui an.

Cel mai mult s-au devalorizat apartamentele cu patru camere, pretul mediu scazand cu 5 procente. Imobilele cu trei camere reprezinta, insa, o exceptie, crescand cu 4% la inceputul acestui an.

Pretul mediu in Cluj-Napoca a ajuns la 908 euro/mp pe suprafata utila, valoarea actuala fiind cu 8,2% mai mica decat cea inregistrata in urma cu 12 luni.

In Constanta, media preturilor este de 899 euro/mp util in iunie, in scadere cu aproape 3% fata de inceputul anului, in conditiile in care la apartamentele noi s-a inregistrat o crestere de 1,7%, pana la 962 euro/mp util.

Timisoara se numara printre orasele in care evolutia preturilor apartamentelor a fost moderata in primele sase luni ale acestui an, locuintele vechi inregistrand o scadere de doar 0,5%.

Foto: Intact Images

Eolienele din Dobrogea si Moldova produc energie cat un reactor de la Cernavoda!... Ratingul BRD, retrogradat de Moody's...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x