Antena Căutare

China Town: Fara case de marcat, sub ochii lui Boc

Comerciantii din primul China Town inaugurat la Afumati si-au scos marfa la vanzare fara sa aiba case de marcat, chiar sub ochii lui Emil Boc. Premierul a participat la inaugurarea complexului si a stat de vorba cu investitorii. Proprietarii spun ca este cel mai mare China Town din Europa, cu 1240 de magazine in acest moment si mii de locuri de parcare.

China Town nu arata, la inaugurare, ce se vrea a fi. Sunt deschise numai cateva standuri cu pantofi si produse de bucatarie. Chiar pe aleea vizitata de premierul Emil Boc. Multe dintre acestea, fara case de marcat. Iar vanzarile de azi s-au facut fara bon. Cumparatorii au fost preocupati de calitatea prodiselor si de pret, nu de felul in care se face comert.

Comerciantii mizeaza, totusi, pe vanzari bune in orasul chinezesc, pentru ca au preturi mici. Si sustin ca fac si reduceri.

Premierul Emil Boc a fost insa incantat de ce a vazut.

China Town, aflat in Afumati, la 16 km de Bucuresti e un centru comercial pe o suprafata de 40 de hectare.

O investitie de 150 milioane de euro, 100% chinezeasca, cu spatii comerciale, depozite, birouri, banci, restaurante. Se vrea a fi cea mai mare piata en-gros din Europa de Est. La care se va adauga o zona rezidentiala cu case traditionale chinezesti care va fi gata pana in 2050.

Foto: Intactimages

Oferta Petrom, “moarta” pentru micii investitori romani, dar atractiva pentru jucatorii de la Londra... Transalpina, concurenta Transfagarasanului, reabilitata cu 385 mil. €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x