Antena Căutare

Curs valutar 1 martie. ROBOR crește de Mărțișor! Euro, valoare record!

Curs valutar 1 martie 2019. Surpriză neplăcută de Mărțișor! Cât s-au scumpit azi euro și dolarul și ce anunță Banca Națională a României.

Curs valutar 1 martie. ROBOR crește de Mărțișor! Euro, valoare record!
curs valutar 1 martie euro dolar

Curs valutar 1 martie 2019. Surpriză neplăcută de Mărțișor! Cât s-au scumpit azi euro și dolarul și ce anunță Banca Națională a României. ROBOR este în creștere pe 1 Martie 2019.

Cursul BNR de vineri 1 Martie anunță noi creșteri importante pentru moneda euro și pentru dolar. Euro a crescut la pragul de 4.7433 lei, în creștere față de ziua precedentă. Euro a mai crescut cu 0.0017 lei față de cursul BNR de joi, 28 februarie.

Prima zi de primăvară aduce surprize românilor la cursul stabilit astăzi va fi folosit de furnizori de utilități ca referință pentru facturare. Dolarul a crescut și el cu 123 de bani până la valoarea de 4.1707 lei.

Singurele scăderi înregistrate de Mărțișor sunt la lira sterlină și fraancul elvețian. Lisra sterlină costă azi 5.5206 de lei, iar francul atinge 4.1753 de lei.

BNR Curs valutar 1 Martie, ROBOR: Conform datelor publicate de BNR, vineri, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut la 3,28%, cu 0,02 puncte procentuale faţă de valoarea înregistrată joi.

ROBOR la șase luni, indicele utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a crescut uşor, la 3,39% pe an, de la 3,38% în ziua precedentă.

ROBOR la 9 luni a ajuns la 3,49% pe an, de la 3,48% cu o zi în urmă.

Pe 1 Martie 2019, programul ”Prima Casă” a fost lansat oficial. Vezi aici mai multe detalii.

Anunț ANAF: Dispare lista rușinii. Noi măsuri pentru recuperarea banilor... Ultima oră! Anunțul făcut de Guvern pentru românii care lucrează în Italia și Spania! Care sunt beneficiile de care vor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x