Antena Căutare

Declarația unică. Termenul de depunere s-a prelungit! Când e noua dată limită

Declarația unică. Termenul de depunere s-a prelungit din nou, după ce contribuabilii erau înștiințați că trebuie să depună formularul până pe 16 iulie. 

Declarația unică. Termenul de depunere s-a prelungit! Când e noua dată limită
declaratia unica

Declarația unică. Termenul de depunere s-a prelungit din nou, după ce contribuabilii erau înștiințați că trebuie să depună formularul 212 până pe 16 iulie. Guvernul analizează posibilitatea prelungirii termenului de depunere a declaraţiei unice privind impozitul pe venit până la sfârşitul lunii iulie, au declarat surse guvernamentale.

Tot ce trebuie sa stii despre Declarația unică

Declaratia unică. Cum te înregistrezi în SPV Spațiul Privat Virtual​

Declarația unică. Cine trebuie să depună declarația unică​

Declarația unică. Care sunt cele trei dificultăți de completare​

Declarația unică. Guvernul a decis, în şedinţa de joi, prelungirea până la 31 iulie a termenului limită pentru depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Potrivit lui Barbu, Executivul a adoptat o ordonanţă de urgenţă în acest sens, la propunerea Ministerului Finanţelor.

"S-a adoptat prelungirea cu două săptămâni, respectiv până la 31 iulie 2018, a termenului limită pentru depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. (...) Termenul iniţial era 16 iulie 2018. Pentru depunerea online a declaraţiei unice în termenul (...) prorogat se acordă o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 şi plătit integral până la 15 martie 2019. Cu alte cuvinte, toate acele modificări făcute de Guvern în acest an în legătură (...) cu depunerea declaraţiei unice rămân în vigoare, doar că termenul (...) se prorogă până la 31 iulie", a precizat Nelu Barbu.

Pe 6 iulie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţa că termenul limită pentru depunerea "Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice" este 16 iulie 2018.

Guvernul a decis o nouă dată limită de depunere a Declarației Unice, și anume, 31 iulie 2018.

Declarația unică. Când e termenul limită de depunere... Panică la bancomatele din România! Probleme mari pentru ZECI DE MII de angajați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x