Antena Căutare

Dezvoltatorii imobiliari isi inchiriaza vilele nevandute, de sarbatori

Decat dezvoltator imobiliar in faliment, mai bine om de afaceri in turism. Asta au decis mai multi dezvoltatori imobiliari dupa ce s-au trezit cu vilele nevandute. Asa ca, daca nu au cumparatori, poate au noroc de chiriasi. Multi isi fac debutul in turism chiar acum de sarbatori. Le inchiriaza la preturi de doua ori mai mici decat tarifele de hotel. Insa turistii trebuie sa vina cu mancarea de acasa.


De Craciun, o astfel de vila se inchiriaza cu 450 de euro pentru trei nopti. La hotel ar costa intre 300 si o mie de euro. Diferenta este ca la hotel turistii nu trebuie sa gateasca. La vila vin cu mancarea de acasa.

Exista oferte si pentru inchirierea unor apartamente, la munte, de sarbatori. Economia pe care o face un cluplu care s-ar caza de Craciun sau de Revelion intr-un astfel de apartament este de 1.500 de euro.

In apropiere de Tampa, la Brasov sunt de inchiriat apartamente cu doua si trei camere. Proprietarii lor s-au transformat zilele acestea in receptioneri.

Si la mare se inchiriaza locuintele nevandute. Un apartament cu patru camere costa 30-40 de euro pe noapte si de Craciun si de Revelion. Pentru o camera de hotel, turistii platesc cel mai putin 33 de euro, de Craciun si 50 de euro, de Revelion.

Piata de publicitate: 330 mil. €, -13% fata de 2009... In cazinouri se vor imparti bilete la intrare. Vezi ce modificari va adopta Guvernul la Codul Fiscal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x