Antena Căutare

Engie Romania anunţă un parteneriat cu Mercedez-Benz România pentru promovarea mobilităţii electrice. "Avem în centrul strategiei tranziţia către zero emisii de carbon"

Furnizorul şi distribuitorul de gaze şi energie Engie Romania a anunţat luni că încheie un parteneriat, la nivel naţional, cu Mercedes-Benz România pentru promovarea ofertei de staţii de încărcare electrice, Elvi, produse de EVBox, companie deţinută de Engie, lider la nivel mondial în producţia de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice.

Clienţii care optează şi pentru un contract de furnizare de energie electrică din partea Engie Romania vor putea beneficia şi de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de încărcare la nivel naţional, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a autovehiculelor electrice pentru aproximativ 3.000 de kilometri.

"Parteneriatul vizează toate autoturismele electrice şi plug-in hybrid Mercedes-Benz şi smart EQ", arată Engie într-un comunicat.

Compania precizează că prin acest parteneriat vine în întâmpinarea clienţilor Mercedes-Benz care optează pentru achiziţionarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid, facilitându-le acestora dotarea cu staţie electrică de încărcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu.

Cei interesaţi pot beneficia de un pachet integrat de servicii de consultanţă, instalare, mentenanţă, monitorizare online şi asistenţă tehnică pentru staţia electrică.

"Engie Romania are în centrul strategiei sale tranziţia către zero emisii de carbon, dezvoltând soluţii performante şi inovatoare pentru clienţi, care să le permită acestora să devină actori ai reducerii emisiilor de carbon generate de mijloacele de transport. Parteneriatul încheiat cu Mercedes-Benz România este o dovadă concretă a acestei ambiţii de a pune la dispoziţia clienţilor noştri soluţii integrate de acces la o energie mai curată şi mai prietenoasă cu mediul”, a declarat Nicolas Richard, director marketing & Sales Engie Romania.

Grupul Engie este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. Engie Romania deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, Engie Servicii, Engie Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. Grupul deserveşte în România un portofoliu de 1,8 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.600 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.900 de angajaţi.

Sursa : news.ro

ANALIZĂ: Volumul spaţiilor industriale şi logistice închiriate în România în 2019 a ajuns la 476.000 de metri pătraţi; B... Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa salubrizării din judeţul Mureş...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x