Antena Căutare

Exclusiv! Misterul demisiei directorului Tarom: frica de reforma

Fostul director general al Tarom, Ruxandra Brutaru, a demisionat din functie nu pen­tru ca salariul pe care il avea era mult mai mic decat al directorilor adjuncti din subor­dine, asa cum a lasat aceasta sa se inteleaga, ci pentru ca s-a temut de reactia sindica­te­lor la programul de restructurare a com­paniei, pe care urma sa il aplice.

Misterul a fost spulberat, ieri, de ministrul Transpor­turilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, in exclusivitate pentru „Fin.ro".

Daca toata lumea invoca Taromul, as vrea sa auziti si parerea minis­trului. In ceea ce priveste fosta conducere a Tarom, eu as fi preferat, in loc sa se ascun­da sub motivatii de ordin pecuniar, sa spuna adevarul, cel spus la mine in birou: «Nu pot sa duc aceasta sarcina mai departe, pentru ca e vorba de restructurare si mi-e frica de sindicate si n-am taria de a merge mai departe. Dar daca-mi puneti o papusa in fata (in functia de director general - n.r.) pe care eu sa o manipulez, cu siguranta voi putea sa pun programul in practica»", ne-a declarat ministrul Anca Boagiu.

Daca vrei sa fii manager din linia a doua, atunci n-ai ce sa cauti manager nici in linia intai, nici in linia a doua. Poti sa mergi linistit acolo unde poti sa fii un manager de succes, in mediul privat. Asta ca sa spulberam mitul asta cu Taromul", a mai spus ministrul Transporturilor.

Sursa: Financiarul

Preturile apartamentelor vechi vor scadea cu inca 30% pana in 2012... Economia neagra depaseste 30 miliarde de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x