Căutare Live

Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase locuri de munca.

Potrivit Reuters, salariile germanilor au crescut cu 3,2% in iulie 2012, comparativ cu iulie 2011, cea mai mare crestere de la cea de 3,4% din octombrie 2008. Maririle de salariu din acest an au depasit inflatia, aflata la 2%.

Este preconizat faptul ca germanii sa cheltuie mai mult. Totodata, se asteapta ca vor stimula importurile din statele europene partenere. Un oficial din guvernul german a anuntat ca veniturile din taxe si impozite vor fi cu 7-8 miliarde de euro mai mari decat cele din 2011.

Sursa: Antena3.ro

De la himera Tarom pana la eroarea Made in France... Impozitele marite ii ingrijoreaza pe bogati. Afla tarile cu cele mai drastice cresteri ale fiscalitatii...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri