Căutare Live

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,99%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 2,99%, potrivit datelor publicate, joi, de Banca Naţională a României (BNR).

Miercuri, ROBOR la 3 luni a crescut la 2,99%. Joi, indicele a stagnat la 2,99%.

Totodată, joi, ROBOR la 6 luni a stagnat la 3,09%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituţiile bancare din România, în lei, iar evoluţia sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piaţă.

BNR a publicat, la începutul lunii mai, indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei. Valoarea acestuia, pentru al doilea trimestru din 2019, a crescut la 2,66%, de la 2,63% în T1 2019.

Sursa : news.ro

STUDIU: Piaţa imobiliară mondială de clădiri comerciale se menţine pe creştere, în ciuda volatilităţii economiei globale... Euro a depăşit 4,85 lei la băncile comerciale. Pe piaţa interbancară, euro a depăşit 4,78 lei...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri