Antena Căutare

Magazinul Unirea si compania Astra, la un pas de faliment

AVAS a obtinut in instanta executarea silita pentru magazinul Unirea Shopping Center si pentru compania Asigurare-Reasigurare Astra, ambele detinute de omul de afaceri Dan Adamescu, prin firma The Nova Group Investments (TNG). Familia Adamescu este si proprietara cotidianului Romania Libera, tot prin intermediul firmei TNG.









"Avand in vedere pericolul prabusirii pretului actiunilor datorita vanzarii unui pachet foarte mare, raportat la numarul de actiuni tranzactionate in mod curent, fapt care va afecta toti actionarii societatii; tinand cont de faptul ca prin executarea silita este posibila incalcarea legii pietei privitoare la oferta publica de vanzare a actiunilor, avand in vedere necesitatea protectiei investitorilor, precum si demersurile efectuate de actionarul majoritar in vederea contestarii executarii silite (...), va solicitam prelungirea suspendarii de la tranzactionare a actiunilor pentru perioada maxima permisa de reglementarile in vigoare pana la clarificarea actelor de executare intreprinse de executorul judecatoresc"

Jurnalul.ro
Consumul de bauturi spirtoase scade cu inca 15%-20%... Accizele pentru combustibili si tutun ar putea fi majorate de la 1 ianuarie 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x