Antena Căutare

Importul produselor din China ar putea fi interzis în România

Protecția Consumatorului Constanța solicită Direcției de Sănătate Publică și Biroului Vamal împiedicarea introducerii pe piaţă a produselor importate din China care intră în contact direct cu consumatorii.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa declară că s-a transmis o adresă către Direcţiea de Sănătate Publică şi Biroulul Vamal, pentru a putea fi evaluate toate produsele care sunt importate din China, precum jucăriile, cosmeticele, electrocasnicele, textile, sau încălțăminte.

Toate aceste măsuri vin ca urmare a situație alarmante, privind îmbolnăvirea cu coronavirus, a specificat şeful CJPC, Horia Constantinescu, conform Agerpres.
Totodată conducerea CJPC solicită sprijinul în împiedicarea punerii pe piaţă în vederea comercializării a produselor care intră în contact direct cu consumatorii din ţara noastră, pentru a se împiedica o eventuală răspândire a virusului ucigaș, scrie aceeași sursă.

Preţurile petrolului au scăzut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe fondul creşterii numărului deces... Cîţu: Deficitul bugetar la sfârşitul anului trecut a fost 4,6%. Bugetul PSD prevedea venituri mai mari decât cele colect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x