Antena Căutare

Plata TVA la incasarea facturii va fi adoptata de Guvern saptamana viitoare

Proiectul privind plata TVA la incasarea facturii va fi adoptat de Guvern saptamana viitoare. Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Liviu Voinea, a declarat ca proiectul a primit unda verde din partea reprezentantilor FMI si va intra i vigoare de la 1 ianuarie 2013.

Plata TVA la incasarea facturii va fi trecuta intr-o ordonanta de urgenta saptamana viitoare, a declarat Liviu Voinea: „Va fi trecuta in proxima ordonanta de urgenta in urmatoarea saptamana, in toamna vor fi normele metodologice si un ghid de aplicare pentru contribuabili astfel incat sa nu existe probleme de adaptare si sa se reduca orice potential cost administrativ".

Potrivit Mediafax, secretarul de stat a precizat si ca oficialii romani au convenit cu reprezentantii FMI si adoptarea altor masuri fiscale precum stimularea investitiilor de cercetare - dezvoltare prin cresterea deducerii de la 20 la 50%, stimularea cresterii economice inclusive (mentionata pentru prima data intr-un document incheiat cu FMI) si promovarea angajarilor (inca in discutie cu FMI) pentru tinerii sub 25 de ani si a persoanelor peste 55 de ani, masura care va fi implementata din octombrie.

Foto: Intact Images

Guvernul trebuie sa restituie 400 milioane euro reprezentand taxa auto incasata ilegal ... China, un nou "El Dorado" pentru producatorii de masini premium...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x