Antena Căutare

Primul card de credit cu călătorii gratuite

Dacă visaţi să vedeţi lumea plătind cât mai puţin pentru biletul de avion, cardul de credit WIZZ Bancpost vă garantează cele mai avantajoase preţuri.

Dacă visaţi să vedeţi lumea plătind cât mai puţin pentru biletul de avion, cardul de credit WIZZ Bancpost vă garantează cele mai avantajoase preţuri.

Produsul bancar transformă orice achiziţie în puncte cu care se pot cumpăra călătorii mai ieftine cu avionul şi alte servicii special oferite de linia aeriană. Condiţiile pentru a beneficia de avantajele cardului co-branded sunt minime. "Clientul trebuie să aibă vârsta între 23 şi 65 de ani şi un venit de minim de 500 de lei. Acest card de credit este completat de programul Shop and Travel prin intermediul căruia utilizatorul primește puncte de loialitate. Pentru orice leu cheltuit se obţin 2 puncte, în timp ce pentru achiziţiile de pe site-ul wizzair.com, pentru fiecare 1 leu se obţin 4 puncte", spune Cătălin Alexandru, Manager Carduri la Bancpost. La cumularea unui număr suficient de puncte posesorul cardului poate zbura chiar şi gratuit către destinaţia visată.

Card de credit cu beneficii pentru "dependenţii" de zbor

La prima achiziţie dintr-un an, posesorii cardului de credit primesc echivalentul a 2500 de puncte. În plus, ei beneficiază de un discount
garantat de 90 de lei pentru un zbor dus-întors cu Wizz Air şi alte beneficii oferite de compania aeriană. Posesorii cardului primesc puncte de loialitate chiar dacă fac cumpărături în străinătate sau on-line. De la 2.000 de puncte de loialitate, ei pot transforma bonusul acumulat în reduceri pentru orice zbor WizzAir. Cardul oferă o perioadă de graţie de 55 de zile, iar posesorul său primeşte pe mail informaţii importante despre sold, data plăţii şi suma minimă de plată.

Lunar, posesorul trebuie să plătească cel puțin 3,5% din sold, minim 10 lei. Cardul are și o facilitate de tip "rate fără dobândă" în peste 2.000 de locaţii. În plus, cardul prezintă multe avantaje oferite de programul Master Card Elite. "Am început cu avantajele internaționale ale utilizării cardurilor premium, după care am creat o platformă similară pe plan domestic, unde am ajuns la 100 de comercianți şi 235 de locații”, spune Cosmin Vladimirescu, reprezentant MasterCard.

Lounge VIP pentru deţinătorii cardului

Posesorii cardului pot aştepta următorul zbor într-o atmoseferă deosebită în lounge-ul MasterCard Business din Aeroportul Internaţional Henry Coandă.

Încet, dar sigur, cardul de credit devine un instrument financiar uzual, de zi cu zi. Reprezentanţii Bancpost afirmă că românii sunt tot mai obişnuiţi cu avantajele oferite de aceste produse bancare şi nu se mai interesează doar de limita de credit. Toate detaliile privind acest produs se găsesc pe site-ul wizzbancpost.ro.

Zăpada, piedică în calea circulației!... Zece business-uri care PROFITĂ de pe urma frigului și a zăpezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x