Antena Căutare

Victor Ponta: Guvernele Boc si Ungureanu nu au prevazut bani pentru salarii

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat ca, dupa ce Florin Georgescu, ministrul sau de Finante, a inceput "sa se uite prin hartii", a constatat ca nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au prevazut bani pentru reintregirea salariilor. Ponta a subliniat ca situatia este "mult mai rea" decat a fost prezentata.

"Acum, cand Florin Georgescu a inceput sa se uite pe hartii, pe buget, rezulta foarte clar ca nici Guvernul Boc si nici Guvernul Ungureanu nu au prevazut bani pentru cresterea salariilor, nu au alocat niciun leu pentru restituirea sumelor incasate ilegal de la pensionari", a declarat Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a adaugat ca Guvernul "nu s-a abtinut de la a aloca bani clientelei politice, in special baronilor locali ai PDL", criteriul fiind exclusiv politic.

Foto: Intactimages

VIDEO! Cea mai inalta cladire din Romania a fost ridicata pana la etajul 26: Va avea 137 de metri... Mugur Isarescu: Numirea lui Georgescu la Finante este un cost pentru BNR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x