Antena Căutare

1000 de persoane lupta pentru functia de presedinte al Egiptului

Cursa inedita pentru un post de presedinte al Egiptului, printre locuitorii tarii. Nu mai putin de o mie de oameni s-au inscris in campania prezidentiala.

Printre candidatii la fotoliul de sef al statului se numara electricieni, instalatori, un tobosar si chiar un hot care pretinde ca s-a pocait si vrea sa-si rascumpere pacatele intrand in politica, astfel ca nu mai poate fi vorba de o campanie electorala normala.

Pe de alta parte, formatiunea politica Fratii Musulmani, care domina parlamentul recent ales nu s-au grabit inca sa-si anunte public candidatul lor pentru postul de presedinte.

Alegerile au loc peste doua luni si desi multi dintre ciudatii candidati nu au cunostintele necesare unui presedinte acestia s-au declarat dispusi sa invete la locul de munca, dupa ce vor fi alesi.

Foto: EPA/Intact Images

Spania se pregateste de greva generala de zbor: 60% din cursele a doua companii, anulate... O femeie desfigurata acum 12 ani, in urma unui atac cu acid, s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x