Antena Căutare

17 persoane au murit în urma unui incendiu! Zeci de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul!

Cel puţin 17 persoane au fost ucise în urma unui incendiu masiv la hotelul Arpit Palace din centrul oraşului Delhi marţi dimineaţa, scrie The Times of India.

Cel puţin 17 persoane au fost ucise în urma unui incendiu masiv la hotelul Arpit Palace din centrul oraşului Delhi marţi dimineaţa, scrie The Times of India.

Echipajele de urgenţă au evacuat în jur de 50 de persoane de la faţa locului într-o operaţiune de salvare care a durat aproximativ patru ore. Multe persoane au fost rănite grav şi au fost internate, iar 35 de persoane au fost salvate şi sunt în siguranţă.

Numărul persoanelor decedate a fost furnizat de surse de la spitalul RML. Nu există deocamdată cifre oficiale.

Incidentul a avut loc la 4:35 dimineaţa. În total, 22 de autospeciale de pompieri au ajuns la faţa locului. Pompierii au adus incendiul sub control în jurul orei 7:30. Poliţia a deschis o investigaţie pentru a afla cauza incendiului, autorităţile suspectând un scurtcircuit.

Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc... A crezut că merge în vacanță la bunici, dar s-a trezit măritată cu forța, la 14 ani! „Mă viola și îmi spunea că mă iubeș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x