Antena Căutare

7 romani au jefuit si agresat un preot italian

Un preot a fost agresat si jefuit, noaptea trecuta, de o banda de hoti de sapte romani la Muggio (Milano). Hotii cautau un seif, dar s-au multumit cu banii din cutia milei, lantul de aur al preotului si ceasul. Surprinsi de carabinieri, romanii au reusit sa fuga dar au pierdut banii, informeaza Corriere della Sera.



Pentru a-l convinge sa le dezvaluie unde se afla seiful, hotii au recurs la violenta. Cu ultimele puteri, preotul le-a marturisit ca in parohie erau doar banii din cutia milei. Intre timp, vecinii treziti de zgomote au chemat carabinierii.

Preotul a fost internat pentru tratarea leziunilor, cu o prognoza de spitalizare de 15 zile. "Le-am spus deja enoriasilor ca fiecare trebuie sa continue sa iubeasca strainii, mai ales daca au probleme", a declarat preotul Angelo Riva.

Sursa:antena3.ro

Foto:Intactimages

Conflict politic: MAE recomanda romanilor din Coasta de Fildes parasirea tarii!... Roman ars intr-o inchisoare din Argentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x