Antena Căutare

Adio, SUA! Donald Tump a făcut anunțul: Acordarea vizelor de călătorie, suspendată! Când vor fi aplicate noile măsuri?

Acordarea vizelor de călătătorie în SUA va fi suspendată, în contextu pandemiei de coronavirus, a anunțat, vineri, administraţia Donald Trump. De când intră în vigoare măsura?

Adio, SUA! Donald Tump a făcut anunțul: Acordarea vizelor de călătorie, suspendată! Când vor fi aplicate noile măsuri?
Acordarea vizelor de călătorie, suspendată | Profimedia

Decizia de suspendare a serviciilor de acordare a vizelor de călătorie în SUA a fost comunicată vineri, de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Măsura se va aplica în reprezentanţele consulare americane din întreaga lume, din cauza problemelor asociate pandemiei de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa arată coronavirusul! Pacienții se zbat să respire, cu „pungi de plastic” peste cap. Medicii din Bergamo sunt epuizați, dar nu renunță

Coronavirus în SUA

Autorităţile din Statele Unite au raportat în total 202 decese cauzate de coronavirus şi 12.296 de cazuri de infectare, informează agenţia de presă Reuters.

Cele mai multe decese s-au înregistrat în statul Washington (74). În statul New York sunt 32 de decese, iar în California 19. Cele mai multe cazuri de coronavirus se înregistrează în statul New York, 4.152. În statul Washington sunt 1.376 de cazuri de coronavirus, iar în California 1.032.

Așa arată coronavirusul! Pacienții se zbat să respire, cu „pungi de plastic” peste cap. Medicii din Bergamo sunt epuizaț... Distanţare socială de un an, în lupta împotriva covid-19, un scenariu probabil în Marea Britanie: „Trebuie oprit numărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x