Antena Căutare

Aleksei Navalnîi depune o plângere cu privire la otrăvirea sa

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a depus plângere în urma otrăvirii a cărei victimă afirmă că a fost în detenţie, a anunţat avocatul său, relatează Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a depus plângere în urma otrăvirii a cărei victimă afirmă că a fost în detenţie, a anunţat avocatul său, relatează Reuters.

Opozantul, care ispăşeşte o pedeapsă la 30 de zile de detenţie după ce îndemnat la organizarea unei manifestaţii ilegale, a sesizat Comitetul de anchetă la Moscova, a precizat Vadim Kobzev.

Oaia neagră a Kremlinului, Navalnîi a fost spitalizat de urgenţă duminică, în urma unei ”alergii” violente, potrivit autorităţilor.

Medicul său a anunţat că pacientul prezenta simprome ale unei otrăviri, o acuzaţie respinsă, cu examene medicale ca dovadă, de către conducerea spitalului în care a fost internat opozantul.

Însă medicul său, Anastasia Vasilieva, şi-a menţinut versiunea. Ea a declarat că spitalul respectiv nu dispune de echipamentul necesar în vederea efectuării unor examene toxicologice riguroase.

Navalnîi a fost trimis înapoi în celulă la începutul săptămânii. O cerere de eliberare anticipată, pe motive de sănătate, i-a fost respinsă.

Sursa : news.ro

Rusia anunţă sfârşitul Tratatului INF ”la iniţiativa” SUA şi anunţă că a propus Washingtonuluii un moratoriu... SUA îşi confirmă ieşirea din Tratatul INF şi acuză din nou Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x