Antena Căutare

Alerta! Drogul rusesc Krokodil face din ce in ce mai multe victime in SUA!

Febra drogului Krokodil, ce devoreaza pana la os tesuturile celor care il folosesc, s-a raspandit cu rapiditate in Statele Unite. Zeci de cazuri se prezinta lunar la spital cu picioare ciuruite, rani ce supureaza si gauri peste tot pe corp. Drogul este de zece ori mai puternic decat heroina, insa de trei ori mai ieftin, astfel ca e favoritul dependentilor.

"Este un "drog-zombie". Practic, te ucide din interior spre exterior. Daca vrei sa mori, aceasta este un mod de a te ucide", spune un medic specialist.

Incet, dar sigur, ranile provocate de acest drog devoreaza pielea, tesuturile si muschii celor infectati. Tocmai de aceea a fost numit drogul Krokodil. Ranile pe care le provoaca i-au ingrozit pe medici.

Un dependent de heroina apreciaza cateva aspecte ale drogului. In primul rand, este de trei ori mai ieftin decat heroina si relativ usor de facut.

Primele cazuri de acest gen au aparut luna trecuta in Utah si Arizona, insa s-au raspandit cu rapiditate si in alte state. Doar saptamana aceasta, cinci pacienti cu aceste simptome s-au prezentat la un spital din Illinois.

Specialistii se tem ca drogul va deveni foarte popular in randul americanilor, pentru ca are un efect de zece ori mai puternic decat heroina, insa e de trei ori mai ieftin. Prima oara, drogul Krokodil a aparut in Rusia in urma cu zece ani, iar statisticile arata ca un milion de rusi il folosesc in prezent.

"Allah" e doar al musulmanilor! Cuvantul nu poate fi rostit de adeptii altor religii... O profesoara din California a fost ucisa in fata elevilor sai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x