Alerta in Bulgaria! Sase israelieni au murit intr-un atentat pe aeroportul din Burgas

Cel putin sase persoane au murit si peste 30 au fost ranite in urma unui atentat care a avut loc in parcarea aeroportului din statiunea Burgas, din Bulgaria. Atentatul viza un grup de turisti israelieni si ar putea fi revendicat de gruparea terorista Hezbollah.

Explozia care a avut loc la ora 17.30 a implicat trei autocare. Unul dintre ele a explodat, iar celelalte doua au luat foc.

Turistii insraelieni ajunsesera pe aeroportul Burgas, in jurul orei 16.50. Ei se urcasera in autocare pentru a merge spre Sunny Beach.

Martorii citati de BBC spun ca explozia a fost provocata de un terorisit sinucigas.

Purtatorul de cuvant al premierului israelian a declarat ca explozia a fost precedata de focuri de arma. El a confirmat ca miscarea siita libaneaza Hezbollah ar putea fi implicata in atentat.

Postul de televiziune al Hezbollah a precizat ca turistii israelieni din Bulgaria au fost atacati cu grenade si mitraliere.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca nu exista romani printre victimele atentatului.

Stire in curs de actualizare...

FOTO: Antena3

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri