Antena Căutare

Alerta in Bulgaria! Sase israelieni au murit intr-un atentat pe aeroportul din Burgas

Cel putin sase persoane au murit si peste 30 au fost ranite in urma unui atentat care a avut loc in parcarea aeroportului din statiunea Burgas, din Bulgaria. Atentatul viza un grup de turisti israelieni si ar putea fi revendicat de gruparea terorista Hezbollah.

Explozia care a avut loc la ora 17.30 a implicat trei autocare. Unul dintre ele a explodat, iar celelalte doua au luat foc.

Turistii insraelieni ajunsesera pe aeroportul Burgas, in jurul orei 16.50. Ei se urcasera in autocare pentru a merge spre Sunny Beach.

Martorii citati de BBC spun ca explozia a fost provocata de un terorisit sinucigas.

Purtatorul de cuvant al premierului israelian a declarat ca explozia a fost precedata de focuri de arma. El a confirmat ca miscarea siita libaneaza Hezbollah ar putea fi implicata in atentat.

Postul de televiziune al Hezbollah a precizat ca turistii israelieni din Bulgaria au fost atacati cu grenade si mitraliere.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca nu exista romani printre victimele atentatului.

Stire in curs de actualizare...

FOTO: Antena3

Partidul de Centru din Norvegia cere iesirea din Schengen din cauza Romaniei si a Bulgariei... Martin Schulz: "Romania trebuie sa aplice imediat recomandarile Comisiei Europene"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x