Căutare Live

Amelia, o fetiță din Ucraina, a făcut spectacol într-un buncăr cu interpretarea piesei „Let It Go”. Videoclipul a devenit celebru

Amelia, o fetiță din Ucraina, a făcut spectacol într-un buncăr din Kiev. Micuța a surprins pe toată lumea cu vocea sa senzațională în timp ce interpreta celebra melodie „Let It Go” din desenul animat „Frozen”. Iată videoclipul care a avut un succes răsunator pe Internet în doar câteva zile.

Amelia, o fetiță din Ucraina, a făcut spectacol într-un buncăr din Kiev.

YouTube

Războiul dintre Rusia și Ucraina a făcut multe victime în rândul militarilor, dar a afectat și viața populației ucrainene. Oamenii au fost nevoiți să își părăsească locuințele și să plece cât mai departe de țara în care s-a născut pentru a-și proteja viețile.

Unii ucraineni au ales să se ascundă în cele mai apropiate adăposturi de protecție civilă din Ucraina până se va încheia conflictul dintre cele două state. Aceștia și-au luat cele mai utile lucruri și au fugit din calea războiului în buncăre alături de familie sau alți locuitori ai Ucrainei.

Deși situația este una extrem de dificilă, ucrainenii nu ezită să se bucure de tot ceea ce le oferă timpul petrecut alături de persoanele apropiate sau necunoscuți, iar drept dovadă stă un videoclip cu o fetiță din Ucraina care a devenit celebru pe rețelele sociale într-un timp foarte scurt.

Amelia, o mică artistă într-un buncăr din Kiev

De curând, o micuță ucraineancă a înduioșat inimile internauților cu interpretarea piesei „Let It Go” din desenul animat „Frozen”. Fetița a fost filmată cu telefonul mobil în timp ce cântă una dintre cele mai celebre melodii ale copilăriei, chiar într-un buncăr din Kiev.

Citește și: Unde se ascunde Volodimir Zelenski de trupele ruse care au atentat la viața sa: „Voi rămâne cât timp este nevoie pentru a câştiga”

Amelia a acaparat atenția oamenilor din buncăr, care nu au privit-o cu multă admirație și dragoste. Vocea micuței a ajuns rapid și la inimile persoanelor de pe rețelele sociale, iar videoclipul a fost distribuit peste tot pe Internet.

Videoclipul a fost publicat pe Twitter de către o persoană care se afla în același buncăr cu micuța artistă. Totodată, momentul emoționant a fost apreciat și vizionat de foarte multe persoane printre care se numără și Idina Menzel.

Actrița americană a distribuit filmulețul cu Amelia pe contul său de Twitter alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. Se pare că fetița a reușit să o impresioneze pe celebritate cu vocea sa senzațională.

Citește și: Moscova anunţă ONU că urmează să deschidă mai multe culoare umanitare. Urmează să aibă loc a treia rundă de negocieri

„Ne vom vedea. Ne vom vedea cu adevărat”, a scris actrița, vizibil emoționată și surprinsă de talentul micuței.

Filmuelțul a strâns mai bine de 15.7 milioane de vizualizări și a devenit cunoscut în toată lumea. Pe lângă vocea sa remarcabilă, Amelia a surprins și cu aspectul său fizic, semănând foarte bine cu Elsa, personajul din „Frozen” care interpretează melodia „Let It Go”.

Unde se află acum Amelia, micuța care a făcut furori pe Internet cu vocea sa

Amelia se afla într-un buncăr din Kiev atunci când a fost filmată în timp ce cânta piesa ”Let It GO”, însă acum este departe de orice pericol. Deși mulți să temeau că fetița cu vocea de aur va deveni o altă victimă a războiului dintre Rusia și Ucraina, însă altul este adevărul.

Din fericire, micuța în vârsta de șapte ani a petrecut doar șapte zile în adăpostul de protecție civilă, iar acum se află în Polonia, acolo unde este în siguranță alături de bunica sa. Ea a călătorit cu fratele său, Misha, în vârstă de 15 ani, în timp ce mama și tatăl lor au hotărât să rămână la Kiev.

„Întotdeauna am știu că Amelia este foarte talentată, iar acum întreaga lume știe asta”, a declarat Lilia, mama micuței, pentru The Sun, conform Daily Mail.

Pasha Lee, un actor ucrainean, a murit în războiul din Ucraina. Ce alte victime a mai făcut războiul lui Vladimir Putin... Semnificația literei Z în războiul ruso-ucrainean. Ce înseamnă această literă și de către cine e folosită...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x