Căutare Live

Analisti: Barack Obama va invinge, dar nu va salva America

Dupa toate probabilitatile, presedintele SUA Barack Obama va obtine un al doilea mandat la Casa Alba. Oricum, indiferent de rezultatul alegerilor din 6 noiembrie, America va traversa o grava criza politica legata de problema bugetara. Daca partidele nu ajung la un compromis in aceasta chestiune, SUA vor intra intr-o noua criza economica.

Potrivit unui nou chestionar realizat de canalul de televiziune ABC News in colaborare cu The Washington Post, presedintele democrat si adversarul republican Mitt Romney sunt la egalitate, obtinand fiecare cate 48% din simpatiile alegatorilor americani. O cifra similara a reiesit si dintr-un sondaj Pew Research. In schimb, un studiu Gallup arata ca, in cazul in care prezenta la vot va fi masiva, Romney va intruni 51% din sufragii, iar Obama numai 46%.

Totusi, acest lucru nu-l va impiedica pe Obama sa iasa invingator din cursa electorala, gratie marilor electori, avand in vedere ca actualul locatar de la Casa Alba este sustinut de statele dens populate ale SUA. Astfel, analizand rezultatelor tuturor sondajelor realizate pe state, analistii CitiGroup au ajuns la concluzia ca Obama conduce cu un avans de 24 de voturi: 281 la 257.

Mai multe detalii, in Income Magazine

foto: Hepta.ro

Franta: Fost ministru al Justitiei, acuzat ca ar fi avut OPT iubiti in acelasi timp!... Furie in Statele Unite, dupa ce un tanar a pescuit o caracatita imensa si a mancat-o...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri