Antena Căutare

ANCHETA tragediei aviatice din Franța: Avionul, doborât INTENȚIONAT de copilot

Ultimele informații furnizate de anchetatori arată că responsabilul pentru tragedia petrecută în Franța ar fi copilotul avionului, care a doborât în mod intenționat aeronava.

ANCHETA tragediei aviatice din Franța: Avionul, doborât INTENȚIONAT de copilot
| cnn.com

Ultimele informații furnizate de anchetatori arată că responsabilul pentru tragedia petrecută în Franța ar fi copilotul avionului, care a doborât în mod intenționat aeronava.

Potrivit acestora, pilotul a ieșit din cabina de pilotaj pentru a merge la toaletă, iar în momentul în care a revenit nu i s-ar mai fi permis accesul.

Andreas Lubitz este numele copilotului aflat la manşă în momentul când avionul Germanwings s-a prăbuşit în Alpii Francezi, relatează Sky News.

CINE E ANDREAS LUBITZ, COPILOTUL CARE AR FI UCIS 150 DE OAMENI

Informațiile provin din înregistrările sonore recuperate de anchetatori și au fost făcute publice de o sursă apropiată anchetei, citată de AFP.

"La începutul zborului, se aude cum echipajul vorbește normal, apoi se aude zgomotul unuia din scaune care este împins înapoi, o ușă care se deschide și se închide, zgomote care arată că cineva bate în ușă și apoi nu mai este nicio conversație până în momentul prăbușirii", a menționat această sursă care a cunoaște conținutul înregistrărilor și a confirmat o informație publicată de jurnalul american New York Times.

Potrivit Agerpres, cei doi piloți vorbeau în germană. O altă sursă apropiată dosarului a dezvăluit pentru AFP că copilotul a intrat "recent în compania" germană Germawings (filială a Lufthansa), "la sfârșitul lui 2013, cu câteva sute de ore de zbor la activ".

Un avion de pasageri, aparţinând companiei low-cost Germanwings, s-a prăbuşit în sudul Franţei (Alpes-de-Haute-Provence), regiunea Digne.

După ultimele informaţii, se pare că aeronava ar fi pierdut brusc în altitudine, iar, mai apoi, s-ar fi dezintegrat în aer. Se presupune că avionul a căzut 10.000 de metri, iar pasagerii au mai trăit doar două minute din momentul defecţiunii tehnice până la explozie şi contactul cu solul.

VIDEO! Pe internet au apărul ultimele IMAGINI cu aeronava Germanwings, înainte de prăbușirea în Munții Alpi... Un VIDEO publicat de Airbus risipește MISTERUL tragediei aviatice din Franța. Cum și-a trăit copilotul Andreas Lubitz ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x