Antena Căutare

Românca adolescentă, dată dispărută dinaintea Crăciunului a fost găsită! Care este starea ei în acest moment

Andreea Bardaș, adolescenta de 16 ani care dispăruse de acasă pe 21 decembrie, a fost găsită duminică, 30 decembrie

Minune dumnezeiască înainte de Anul Nou pentru o familie de români din Londra! Adolescenta de 16 ani care a fost dată dispărută și furată de o bandă de traficanți de droguri a apărut! În ce stare se află acum

Andreea Bardaș, adolescenta de 16 ani care dispăruse de acasă pe 21 decembrie, a fost găsită duminică, 30 decembrie. Potrivit Poliției Metropolitane, românca a fost „localizată și este bine”. Nu se știe încă ce s-a întâmplat cu ea în decurs de aproape 10 zile. Familia nu a mai făcut niciun fel de declarație, în afară de a mulțumi celor care s-au implicat în căutarea fetei, spune ziarulromanesc.net.

Andreea Bardaș nu mai fusese văzută din 21 decembrie, când a plecat la școală, scrie Daily Mail. Tatăl vitreg al Andreei, Philip, a declarat că a căutat-o cu disperare, în nordul Londrei, iar mama sa a distribuit mii de pliante în Manchester, unde se crede că ar putea fi fata.

Cea mai mare teamă a familiei era că Andreea ar fi fost luată de una dintre bandele de traficanți de droguri cunoscute drept „County Lines”, care folosesc tineri pentru a face trafic de stupefiante în diferite comitate ale Angliei.

„De vină sunt rețelele sociale”, spune tatăl fetei. El a mai spus că este uimit de puterea pe care aceste rețele o au asupra copiilor.
Andreea a mers la școală vineri, 21 decembrie, la ora 7.30. Ar fi trebuit să fie acasă până la ora 13.00, în aceeași zi.

Tragedie fără margini! O fetiță de 6 luni a murit înecată în cadă în timp ce mama sa era pe Facebook... Revelion 2019! Primele țări care au intrat deja în Noul An! Spectacole de artificii grandioase au făcut înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x