Antena Căutare

Angela Merkel a fost surprinsă pentru a treia oară în ultimele săptămâni tremurând la un eveniment public

Cancelarul german Angela Merkel a fost văzută tremurând în imagini video de la o ceremonie la care a participat alături de premierul finlandez la Berlin. Tremuratul lui Merkel a durat peste un minut. După incident, Merkel a declarat că se simte foarte bine şi că „nu există motive de îngrijorare”.

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă din nou tremurând, la un eveniment public, fiind pentru a treia oară în ultima lună, relatează BBC.

Merkel a fost văzută tremurând în imagini video de la o ceremonie la care a participat alături de premierul finlandez la Berlin. Tremuratul lui Merkel a durat peste un minut.

După incident, Merkel a declarat că se simte foarte bine şi că „nu există motive de îngrijorare”.

Un purtător de cuvânt al guvernului german a informat că Merkel îşi va continua întâlnirile, conform planului.

Merkel a fost văzută tremurând şi acum două săptămâni înaintea unei călătorii în Japonia pentru summit-ul G20. Ea a declarat atunci că se simte bine.

Miercuri, cancelarul german şi-a prins mâinile, încercând să îşi controleze tremuratul, aflându-se lângă premierul finlanez Antti Rinne. Conform Focus.de, tremuratul s-a resimţit în tot corpul cancelarului german.

Ea a fost văzută pentru prima oară tremurând luna trecută la o ceremonie de primire a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski la Berlin.

Acesta este al patrulea mandat consecutiv de cancelar al lui Merkel, primul începând în 2005. Ea a informat că se va retrage din politică la finalul actualului mandat, în 2021.

Sursa : news.ro

Un om politic din Pakistan s-a făcut de râs după ce a confundat un clip realizat pe calculator, pentru un joc video, cu ... Angajații din Japonia au trei zile de weekend! Muncesc doar până joi, câte zece ore pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x