Antena Căutare

Angela Merkel a încălcat protocolul şi a stat jos la ceremonia de primire a premierului danez Mette Frederiksen

După ce s-a întâlnit cu premierul finlandez Antti Rinne miercuri, Merkel a declarat că „gestionează” aceste incidente care au început în iunie însă a insistat că se simte bine şi că „aşa cum au apărut într-o zi, aşa vor dispărea”.

Cancelarul german Angela Merkel a încălcat protocolul şi a stat jos la ceremonia de primire a premierului danez, Mette Frederiksen, la o zi după ce a fost surprinsă tremurând la ceremonia de primire a premierului finlandez, al treilea astfel de incident din ultimele săptămâni, informează Reuters.

Frederiksen a stat lângă Merkel pentru ca apoi ele să meargă spre cancelarie. Merkel, fără să tremure, a zâmbit larg.

După ce s-a întâlnit cu premierul finlandez Antti Rinne miercuri, Merkel a declarat că „gestionează” aceste incidente care au început în iunie însă a insistat că se simte bine şi că „aşa cum au apărut într-o zi, aşa vor dispărea”.

Cancelarul, în vârstă de 64 de ani, nu are un istoric de probleme de sănătate, ea începându-şi primul mandat în 2005. Nu a existat o explicaţie oficială oferită de cancelarie pentru tremurat.

Merkel este recunoscută pentru dedicarea sa şi pentru faptul că de obicei rămâne printre ultimii politicieni la summit-urile UE, având o abilitate ieşită din comun de a se concentra pe detaliile unor discuţii complexe.

În noiembrie 2016 după ce a anunţat că doreşte un nou mandat de cancelar, Merkel a declarat: „Este o decizie nu doar pentru campania electorală, ci pentru următorii patru ani, dacă sănătatea îmi va permite”.

Actualul mandat al lui Merkel se încheie în 2021. Ea a anunţat că se va retrage din viaţa politică după terminarea acestuia.

Sursa : news.ro

Fenomen straniu: trei lacuri apropiate au culori diferite care se schimbă periodic... Donald Trump: "Nu le vom mai lăsa să facă aceasta prea mult timp!". Summit" împotriva reţelelor de social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x