Atenție, imagini șocante, dintr-un spital! Un bărbat își folosește piciorul amputat pe post de pernă. Își sprijină capul pe el, în timp ce primește îngrijiri

O înregistrare video devenită virală a dus la suspendarea din funcție a patru angajați ai unui spital din India. În imagini se vede cum o victimă a unui accident rutier are sub cap, drept pernă, propriul picior amputat.

O înregistrare video devenită virală a dus la suspendarea din funcție a patru angajați ai unui spital din India. În imagini se vede cum o victimă a unui accident rutier are sub cap, drept pernă, propriul picior amputat.

Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident”, a declarat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh).

Victima, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul respectiv s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa în încercarea de a evita o coliziune, a informat presa locală. „Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap”, a mai precizat Kaushik.

Când am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o rudă a victimei pentru presa locală. Autorităţile din Uttar Pradesh a cerut la rândul lor o anchetă în cazul incidentului.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!

Ultimele știri