Antena Căutare

Au fost batuti pentru ca sunt ROMANI. Doi tineri din tara noastra, victimele unui atac xenofob in Marea Britanie

Doi romani au trecut printr-o experienta trumatizanta in Marea Britanie. Tinerii au fost batuti in orasul Brighton, dupa o noapte petrecuta in oras. Inainte de a-i lovi, agresorii i-au intrebat din ce tara provin, arata presa britanica

Incidentul a avut loc in timp ce romanii, in varsta de 21 si respectiv 27 de ani, asteptau autobuzul pentru a se intoarce acasa. Agresorii erau insotiti de doua femei si i-au intrebat pe romani de unde sunt inainte de a-i lovi. Potrivit politiei din Sussex, atacul a avut loc la 25 ianuarie, intre orele 03.00 si 03.30, si a fost tratat ca atac xenofob in forma agravanta.
"Din nefericire, nu avem descrierea detaliata a agresorilor dar ambii erau albi", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

"Unul era slab, de aproximativ 1,82 metri inaltime, avea in jur de 21 de ani si purta o geaca sport de culoare gri, in timp ce al doilea avea aproximativ 1,80 metri, constitutie medie si in jur de 23 de ani", a adaugat el.

"Nu exista o inregistrare a camerelor de supraveghere cu incidentul, iar la momentul respectiv nu au fost martori oculari. Daca cineva are vreo informatie, il rugam sa sune la politie cat mai repede posibil", a continuat acesta.

Sursa: Antena 3

Ospatarii si menajerele din Romania sunt la mare cautare in Marea Britanie... Cum se antreneaza soldatii chilieni: "Argentinieni voi ucide, bolivieni voi mutila!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x