Antena Căutare

Balerinii de la Teatrul Bolşoi continuă repetiţiile în ciuda măsurilor de izolare

Artiştii de la Teatrul Bolşoi, celebra companie de dans din Moscova, continuă să exerseze în timpul crizei sanitare.

În camera lor, Margarita Chraïner şi Igor Tsvirko au pus un covor de linoleum şi o bară: este minimul pe care îl puteau face balerinii celebrei de la Teatrul Bolşoi pentru a continua să rămână în formă.

Igor Tsvirko este solist care a dansat în special rolurile principale din baletele "Ivan cel Groaznic" şi "Nureev".

Tsvirko şi Margarita Chraïner sunt împreună de mai mult de un an iar cei doi s-au izolat într-un apartament din centrul Moscovei.

Cei doi artişti au reluat exerciţiile săptămâna aceasta, la mai mult de o lună de la debutul restricţiilor la Moscova, principalul focar de coronavirus din Rusia.

Prin intermediul aplicaţiei Zoom, antrenamentul este coordonat de un profesor care le arată paşii, pe fondul muzicii pianului.

Margarita Chraïner, 26 de ani, a precizat: "Facem astfel şi puţin cardio, este foarte important pentru a ne păstra forma".

Balerina, ale cărei performanţe din "Coppelia" şi "Carmen Suite" au fost remarcate, adaugă: "Faptul că formez un duo cu Igor ne-a oferit şansa de a ne menţine în formă".

La începutul restricţiilor, "Bolşoi a transmis sfaturi foarte importante şi utile: păstraţi-vă forma şi găsiţi o modalitate de a face balet în auto-izolare", a declarat Igor Tsvirko. "Este ceea ce facem noi, interpreţii: să găsim linoleum, bare".

Directorul general al teatrului, Vladimir Urin, a declarat într-un interviu pentru cotidianul Kommersant la începutul lui aprilie, că este imposibil să organizeze cursuri online pentru o trupă de 250 de balerini de la Bolşoi.

Sursa: News.ro

Luxemburg - S-a născut primul copil al cuplului moştenitor... Trei membri ai echipei de la Casa Albă care luptă contra Covid-19, între care doctorul Anthony Fauci, în autoizolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x