Antena Căutare

Bebelus "gigant", nascut in Mexic. Medicii vor sa-l inscrie in Cartea Recordurilor!

O femeie din orasul Ciudad Juarez, Mexic, a adus pe lume, saptamana trecuta, un bebelus “gigant”. Acesta cantareste 6,6 kilograme si masoara 62 de centimentri in inaltime

Dilan Aram s-a nascut la Institutul Medical de Asistenta Sociala al orasului Ciudad Juarez, pe 14 august. Atat parintii lui, cat si medicii, care au supravegheat nasterea, vor sa-l inscrie in Cartea Recordurilor Guinness.

Bebelusul este cel de-al saptelea copil al unei familii sarace. Pentru a-i ajuta, autoritatile i-au oferit tatului un serviciu, deoarece era somer, dar si lucruri pentru copil, cum ar fi biberoane, scutece sau lapte praf. “Ne-a fost de folos ajutorul primit si suntem recunoscatori pentru asta”, a declarat Efe Cesar Hernandez, tatal micutului.

Dilan, care urmeaza sa fie botezat in urmatoarele zile, poarta haine pentru copii de sase saptamani si scutece de marime medie. “Doctorii ne-au sfatuit sa fim foarte atenti cu bebelusul, deoarece trebuie sa manance la fiecare doua ore, ca sa nu-i scada nivelul de zahar din sange”, a marturisit mama copilului.

De asemenea, tatal copilului a precizat ca alte doua surori ale lui Dilan au avut la nastere o greutate mare, de 5,2, respectiv 5,1 kilograme. Printre altele, a spus ca este vorba de mostenire genetica: “Asta este gena noastra, suntem o familie robusta, mare”, a afirmat el.

Medicii considera ca Dilan este un bebelus gigant, desi, in lume, exista cazuri de copii nou-nascuti mult mai mari. Spre exemplu, un copil adus pe lume in 2005, in orasul Salvador, Brazilia, cantarea 7,5 kilograme, in timp ce altul, nascut in 2011, in Jabarovsk, Rusia, avea 7,2 kilograme.

Maxim, am spus! Refuzata de englezi, o studenta de "10" vine sa invete in Romania... Grecii anunta descoperirea secolului! A fost gasit mormantul lui Alexandru Macedon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x