Antena Căutare

Bebelusul regal a primit "Stejarul Principele George", cadou facut de Casa Regala a Romaniei

Cadou inedit pentru Micul Print. Principele Radu si Pricipesa Margareta au plantat un pui de stejar in fata Castelului de la Savarsin, pentru a sarbatori nasterea bebelusului regal

In prezenta ambasadorului Marii Britanii in Romania, Martin Harris, dar si a familiei, Principele Radu si Principesa Mostenitoare au sapat si au infipt in pamant radacinile copacului care a stat pana atunci in serele Casei Regale. „L-am plantat in cinstea nasterii Altetei Sale Regale Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William si al Ducesei de Cambridge. Stejarul face parte din specia 'Quercus Borealis', a fost plantat in fata peluzei castelului si a crescut dintr-o ghinda din Parcul Regal, culeasa si plantata in serele noastre de Principesa Mostenitoare, acum doi ani", a scris Principele Radu pe site-ul sau.

Acesta a mai adaugat ca “puiul de copac a fost numit “Stejarul Principele George” si a fost plantat in prezenta si cu ajutorul ambasadorului Martin Harris, a sotiei sale, Linda MacLachlan, si a fiicelor lor, Catriona, Tabitha si Flora".

Arborele va creste, asemenea Micului Print, care cu siguranta va veni sa-si vada cadoul din partea Casei Regale a Romaniei.

Barack Obama, iubit de sotie! Michelle i-a trimis un mesaj emotionant de ziua lui... O "gasca" de babuini in Cape Town. Si-a facut de cap si a terorizat locuitorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x