Antena Căutare

Barack Obama, iubit de sotie! Michelle i-a trimis un mesaj emotionant de ziua lui

Barack Obama a implinit ieri 52 de ani, ocazie perfecta pentru prima doamna a Statelor Unite ale Americii de a-si suprinde sotul. Aeasta a postat pe contul sau de Twitter un mesaj special: "Parul tau este un pic mai carunt, dar eu te iubesc mai mult ca niciodata".

Desi Obama nu a avut o zi de nastere foarte linistita intrucat a fost informat despre amenintarea terorista Al-Qaeda, pentru care SUA au decis sa-si inchida de astazi 22 de ambasade si consulate din tarile arabe, presedintele a avut parte de dragostea celor din jur.

Astfel, Michelle i-a scris duminica pe Twitter un mesaj emotionant sotului ei: "La multi ani, Barack! Parul tau este un pic mai carunt, dar eu te iubesc mai mult ca niciodata". Mesajul a fost insotit de de o fotografie alb-negru din vremea in care erau mai tineri.

Foto: Hepta

Carla Bruni, imaginea Bulgari la 45 de ani - cum arata in costum de baie ... Bebelusul regal a primit "Stejarul Principele George", cadou facut de Casa Regala a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x