Antena Căutare

Belfast: 27 de politisti, raniti in lupte de strada

27 de politisti au fost raniti in violentele care s-au declansat aseara pe strazile din Belfast. Circa 200 de tineri catolici irlandezi au protestat, cu o zi inainte de paradele masive organizate de fratia Ordinului Portocaliu al protestantilor.

Irlanda de Nord se confrunta an de an cu violente de strada intre protestanti si catolici, violente care atrag de multe ori chiar si decese. Aseara nu a fost insa cazul. Tinerii revoltati i-au atacat pe politisti cu diverse obiecte si explozibili artizanali, iar 27 de oameni ai legii au fost raniti, fara a suferi insa leziuni grave.

Presa din Insula anunta ca s-au inregistrat si numeroase pagube materiale, protestatari furand si incendiind mai multe masini.

Violentele vin la numai o zi dupa ce o masina a explodat pe marginea drumului, intr-un atentat cu bomba. Nimeni nu a fost ranit, deflagratia avariind numai drumul si un pod din apropiere.

India: Cel putin 221 de morti in urma inundatiilor si alunecarilor de teren... VIDEO! Joe Biden a glumit pe seama schimbului de spioni dintre SUA si Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x