Antena Căutare

Breivik: "Sunt o persoana normala"

Declaratiile pe care le va face Anders Breivik astazi, in cea de-a cincea zi de proces, vor fi cele mai socante de pana acum.

Este avertizarea facuta de dimineata de avocatii extremistului norvegian care a ucis anul trecut 77 de persoane. Astazi criminalul va da detalii despre masacru.

Criminalul a socat si la audierile de ieri, cand a declarat ca mai avea in plan trei atentate cu bomba, un raid mortal pe motocicleta precum si uciderea fostului premier al Norvegiei.

"In viata de zi cu zi sunt o persoana normala", le-a spus teroristul anchetatorilor, scrie BBC.

"Nu sunt un caz psihiatric si sunt responsabil penal", a raspuns Breivik cand a fost intrebat despre aparenta sa lipsa de empatie, de catre o avocata a uneia dintre partile civile.

"Atunci cand vedem ceva atat de extrem, ne putem gandi ca este vorba despre nebunie, insa trebuie sa facem o distinctie intre extremismul politic si nebunie in sensul clinic al termenului", a spus Breivik, care a precizat ca "intr-o perioada normala", este o "persoana foarte simpatica".




VIDEO! Iran: O tanara s-a aruncat pe masina oficiala a presedintelui Mahmoud Ahmadinejad... VIDEO! Spectacol de lumini pe Palatul Buckingham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x