Antena Căutare

Bruxelles: Europarlamentarii, evacuati din cladirea PE

Sala de plen a Parlamentului European (PE) de la Bruxelles a fost evacuata. Toti europarlamentarii au fost scosi din cladire, in cadrul unui exercitiu de simulare a unui incendiu.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat ca europarlamentarii de origine araba si indiana din Franta si Marea Britanie nu au vrut initial sa fie evacuati. Vadim Tudor este nemultumit, insa, de faptul ca nu s-a anuntat in prealabil simularea evacuarii.

"Europarlamentarii de origine araba si indiana din Franta si Marea Britanie nu au vrut sa iasa initial. Toata lumea a fost evacuata de o alarma antitero, a fost o simulare. Numai ca a fost mascata printr-o alarma de incendiu. Sa fi vazut toata nobilimea britanica in curtea Parlamentului European, inclusiv opt fosti premieri din Europa. Toata lumea este foarte circumspecta pentru ca nu se procedeaza asa", a spus Vadim Tudor.

Sursa: Jurnalul National


Tancuri artizanale cu aer conditionat, descoperite de militarii mexicani intr-un atelier... Un sfert din hackerii din Statele Unite sunt informatori ai FBI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x